Makeup Nyheder Fra Sephora

Top 5 Listen – Over at Være Tilbage På Østerbro

Karina Noa

Som jeg skrev her, i Torsdags, så er vi tilbage på Østerbro efter 2 måneder på landet…
Og allerede efter få dage, kan jeg mærke hvor glad jeg er for igen at kunne hoppe op på cyklen, smutte ned i Super Brugsen, eller bare gå en tur rundt om søerne med en veninde og en kop kaffe, uden at skulle lave de store planlægninger..

Så jeg synes at det var på sin plads at lave en top 5, over de ting jeg er allergladest for ved at være tilbage til byen…

5. Nemlig.com – De leverede nemlig ikke til det postnr. vi boede i! Ikke fordi jeg ikke handler ind normalt, men at lave en stor ordre engang om ugen, er ikke bare tidsbesparende, men man sparere også en del penge på det.
4. FitnessDK ligger igen 3 minutter væk så jeg behøver ikke længere have vådt træningstøj i tasken en hel dag.
3. TGTG! Hvis i ikke kender denne app?! Too Good Too Go? Så er det på tide. Det er en madspilsapp, så man efter kl, 17/18 tiden kan hente en pose brød hos bageren, for næsten ingen penge. – der er også en del restauranter, der bruger den. Og selvom det ikke er så tit jeg bruger den, så er jeg igen glad for at kunne købe brød hos Meyers for 29,-.
2. Jeg sidder jo meget foran computeren og det er skønt at når jeg trænger til et break eller bare en “rigtig” kop kaffe, kan jeg gå lige ned af gaden og få mit arbejde færdig, uden at blive distraheret af en opvask der skal tages eller tøj der skal vaskes.
1. CYKLEN! Jeg behøver vel ikke at sige mere vel?…

Ha en dejlig søndag og har du fået set denne uges youtube video? Hvis ikke kan du se ALLE makeup nyhederne fra Sephora lige her. 

xx
Noa

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Nyheder Fra Sephora