Budget Venlige & Bæredygtige Produkter

TAK FOR DENNE GANG! Det er tid til et nyt kapitel

Karina Noa

De fleste af jer, har nok langt mærke til, at der har været meget stille herinde på bloggen og det er der en grund til.
Inden jeg startede denne blog, havde jeg en anden blog, The Map Of Beauty. En ren skønhedsblog og fordi den er skrevet på engelsk valgte jeg at ligge den lidt på hylden, da jeg sidste år kom tilbage til Danmark igen. Jeg tænkte at det var mere relevant at skrive på dansk, det var det også (på det tidspunkt), og denne blog voksede hurtigt, alle de søde danske bloggere og jer tog rigtig godt imod mig og det er jeg MEGET taknemmelig for!

Men henover julen blev jeg opmærksom på at The Map Of Beauty  ikke bare lå hen, men for hver måned havde vokset i unikke læsere og tallene så bedre ud end på denne blog – hvilket stillede mig i et stort dilemma! Så efter et par måneder, hvor jeg har gjort mig mange overvejelser, har jeg valgt at fokusere 100% på The Map Of Beauty og allerede nu kan jeg se at det giver god mening og der kan i finde mig fremover:)

Jeg forlader dog ikke det danske helt! For jeg vil stadig kører youtube sammen med Nelle – Kanalen kan du finde lige her!

Jeg håber i vil følge med og tak for denne gang..!

xx
Noa

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget Venlige & Bæredygtige Produkter