FIRST IMPRESSION - SEPHORA

Så Er Vi Tilbage På Østerbro… Men Hvordan Gik Det Så??

Karina Noa

Efter 2 måneder på landet er vi nu tilbage i vores lille lejlighed på Østerbro…
Men hvordan gik det så?! – det er et spørgsmål, jeg har svaret på mange gange de sidste par uger..

Og svaret kendte jeg nok allerede inden vi flyttede – for jeg er jo ikke så pjattede med de toge.
1. Så er jeg ret bakterie-forskrækket og det med at skulle side helt klemt sammen med fremmede mennesker to gange dagligt er lidt grænseoverskridende.
2. Jeg synes folk kan være ret irriterende, især hvis jeg er træt og bare gerne vil hjem… Har aldrig brugt mine høretelefoner så meget.
3. Kontrol Freak?? YES det er mig! Og det med at skulle få 2 toge til at passe sammen, stressede mig helt vildt, især når man er gift med den mest afslappede mand, der ikke har noget imod at vente på et tog i 20 minutter!!
4. Og nu, hvor vi er ved at vente på toge, så er det altså en tidsrøver – og jeg brugte hurtig 3 timer om dagen! Hvilket er en kæmpe mundfuld for en by-rotte som mig, der ALTID har taget cyklen fra A til B..

Måske jeg kunne lærer at leve med alle de ting… Men lige pt så er det flere plusser end minusser – måske jeg ser anderledes på det, hvis man en dag for børn?..
Så nu bliver vi i København, hvilket betyder at jagten for en større lejlighed er sat igang.. Så hvis nogen af jer kære læsere skulle stå med en tom lejlighed, så må i meget gerne sige til! – Sådan rigtig gerne😉

God aften
xx
Noa

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST IMPRESSION - SEPHORA