En uge efter min 7 dags Detox...

Nyheder Fra Sephora

Sephora Nyheder Karina Noa

Jeg ELSKER at Sephora er kommet til Danmark og hver sæson er det virkelig spændende at se hvilke nye brands og produkter de for ind og dette forår er ingen skuffelse! LANGT FRA!    K-Beauty er stadig et kæmpe hit, hvilket mit skønheds hjerte elsker..

Så her for i et hurtigt overblik over hvad der kommer i Sephora i løbet af denne Måned og hvilke jeg specielt er helt vilde med!

Too Cool For School, har jeg skrevet om før og deres produkter er virkelig sjove og deres Pumkin Sleeping mask og Egg Foam Cleansers er i blandt deres bestsellers og nu kan du også finde dem i Sephora, samt et lille udvalg fra deres andre kollektioner.

Dr. Jart, som de første gang lanceret i sommer, er kendt for deres Sheet-masks, men nu bliver en stor del af deres hudpleje også lanceret! Og jeg er så spændt for det jeg har prøvet er virkelig godt!

Erborian udvider deres sortiment og nu kan du blandt andet få deres Glow Cream, der er en fantastisk primer. Men kan også bruges som en dag creme, men i denne vinter skal min hud have lidt mere.. Men den efterlader huden med den smukkeste glød!

Sephora Nyheder Karina Noa

Marc Jacobs kommer med de fineste ting, blandt andet farvede mascara – hvor cool er det ikke?

Caolion er et koreansk brand jeg har skrevet en del om og i kan blandt andet læse meget mere om brandet og de produkter som også bliver tilgængelige lige her.

Sephora Nyheder Karina Noa

Lipstick Queen, kommer også med nogle magiske nyheder – Du kender sikkert brandet, der for nogle år siden lanceret en grøn læbestift, der forhandler sig til den smukkeste farve når den kommer på læberne? Men du er det tid til endnu en, for denne mornin(g)-sunshine er det nyeste produkt.. Og den skifter også farve!

Sephora Nyheder Karina Noa

NARS, er et af mine favorit brands og de lancere nogle nye produkter og denne læbestift, som har den fineste sarte orange-fersken farve, bliver uden tvivl en del af mit sommer look.
Men der kommer også disse to limited edition blush paletter, med Limited Edition farver! Og jeg kan ikke helt beslutte mig for hvilken en jeg skal have.. Men jeg har en fornemelse for at jeg ender med dem begge..  De koster kun 405,- for 6 farver, hvilket er en rigtig god deal, da 1 koster 275,-!

Sephora Nyheder Karina Noa

Sephora Nyheder Karina Noa

Og til sidst, skal vi ikke glemme Sephora, for de følger virkelig godt med, med deres egne produkter og hvor SMUK er denne solskinspudder?! Men deres nye primer er virkelig god og denne lille øjenskygge palette er perfekt til tasken!

Sephora Nyheder Karina Noa

Og dette var kun et lille udvalg! Glæder mig til at vise jer endnu flere nyheder!
Rigtig god fredag
xx
Noa

 Følg mig på |  Facebook | Instagram | YouTube

   

2 kommentarer

 • Sanne

  Hvad er panda’en for et produkt? Kender øjenstiften og håndcremen… 🐼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Noa

   Det er en lipbalm/gloss med farve – så fin, den kommer i Sephora fra Marths, sammen med en masse andre panda produkter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge efter min 7 dags Detox...