Video Fra Min Ferie i Californien

En uge efter min 7 dags Detox…

VitaViva Detox cleanse Karina Noa

For en uge siden, afsluttede jeg et 7-dags Detox-forløb, hvor jeg fik indtaget 252 urtepiller, hvilket vil sige 12 piller, 3 gange dagligt. Det lyder måske lidt voldsomt, men udover at jeg er blevet rimelig sej til at sluge piller (kan snuppe 4 af de store på en gang) så har kuren også været meget effektiv. Meget mere effektiv end noget andet jeg har prøvet.. Og jeg har efterhånden været igennem en del..

Det første døgn skete der ikke så meget, – men 2. døgn var nok det mest effektive og jeg kan kun anbefale at man ikke laver nogle vilde aftaler.. Jeg måtte i hvertfald aflyse mine, men ikke fordi jeg følte ubehag, men mest fordi jeg helst skulle have et toilet i nærheden..
Men heldigvis var de efterfølgende døgn meget mere kontrollere og de sidste to, var jeg næsten tilbage til normal.

Men jeg var virkelig nervøs for at jeg ville blive mere træt, det har jeg tit oplevet, da man “renser” alt ud også de gode ting, men overraskende nok følte jeg mig ikke så træt – jeg var kun meget sulten i de sidste to døgn, og sikkert et tegn på at pillerne virkede, men det gjorde ikke så meget, for heldigvis må man gerne indtage mad, bare det er let fordøjelig.
Hvilket er et kæmpe plus! Der er ikke noget værre end at være sulten og ikke må spise! –
Bare tanken om det, gør at man bliver sulten.

Da de 7 dage var omme, følte jeg mig meget lettere, ikke kg. mæssigt, men jeg føler altid at min mave er oppustet især om aften. Og den følelse har jeg ikke haft endnu! Og for sjov vejede jeg mig igår, jeg har aldrig tabt mig af disse kurer og jeg gør det heller ikke for at tabe mig, men for mig handler det om at hjælpe kroppen med at komme af med alle de affaldsstoffer den ikke selv kan komme af med. – og jeg ved at kroppen kan rense sig selv, men hvis vi tænker på alt det kemi vi har i vores mad idag, som vi ikke havde for 50 år siden, så er kroppen på overarbejde.. Dagen lang..

Jeg stillede mig op på vægten, ikke særlig optimistisk – for jeg havde lige trænet og drukket 1 liter vand, men vægten vidste at jeg havde tabt mig mere end 2 kg., hvilket er meget for min krop og især fordi jeg ikke har levet og spist så anderledes end jeg plejer..
Og dette styrker kun min tro på, at hvis vi hjælper vores krop med at komme af med alle de ting den ikke selv kan genkende, så kan den efterfølgende bedre tage imod alle de gode ting vi spiser..

VitaViva Detox cleanse Karina Noa

Og fra et skønheds syn, ser jeg det lidt som, at man heller ikke vil tage en lækker cream eller serum på huden hvis den var helt beskidt?! Kan i følge mig? man vil da altid sørge for at huden var ren og sådan ser jeg også vores tarme. Hvis der ligger et lag af affaldsstoffer, hvordan skulle de så kunne tage imod alle de sunde vitaminer og mineraler??
Og nu er jeg gået igang med deres Kidney og Liver Cleanse, som jeg skal tage i 30 dage.. Så hele min krop for en omgang og jeg føler allerede at jeg er mindre træt og har mere energi!

Læs mere om VitaViva her 

God weekend
xx
Noa

Følg mig på |  Facebook | Instagram | YouTube

Produktet er sponsoreret, men ord og holdninger er ikke købt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video Fra Min Ferie i Californien